Hoe gaat een Newlife shoot?

Newlife shoots, oftewel foto’s van je pasgeboren baby, ik houd ervan! Het is fantastisch om in die eerste paar weken langs te komen, zodat ik jullie kleine, prille geluk kan vastleggen. Dit voelt ontzettend bijzonder!

bruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografie

Hoe gaat zo’n Newlife shoot?

Ik vind het belangrijk om een ongedwongen sfeer te hebben tijdens de shoot. Er wordt veel geknuffeld, vastgehouden, gelachen en er wordt rekening gehouden met het ritme van je kleintje. Heeft de kleine trek? Dan kan hij/zij wat drinken. Wil hij/zij alleen maar vastgehouden worden? Dan is dat helemaal prima.

De new life shoot van jullie kleintje vindt bij jullie thuis plaats in een lichte ouder slaapkamer, in een vertrouwde omgeving. Zorg ervoor dat het bed licht/wit is opgemaakt en de slaapkamer opgeruimd. Een badje van tevoren doet vaak wonderen. Dit zorgt ervoor dat jullie samen relaxt zijn. We kunnen van tevoren niet sturen hoe de shoot zal gaan.

bruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografie  bruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografie   bruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografie

Hoe gaat het met andere, oudere kinderen?

Vaak, als er een grote broer of zus bij is, speelt deze ook een beetje de hoofdrol. Ik vind het mooi om te zien hoe trots hij/zij vaak op de kleine is. Dit leg ik dan ook graag vast. Ik ben zelf moeder van 2 jonge kinderen (nu 3 en 6 jaar), dus ik weet hoe het is. Ik maak grapjes en ik probeer spelenderwijs mooie foto’s te maken van de kindjes samen.

kasteel tongelaar door marielle kokke fotografiebruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografie bruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografie      Mijn laatste tips voor een fijne shoot

Houd er rekening mee dat zo’n shoot best wat vermoeiend kan zijn, als je als vrouw net bevallen bent, lichamelijk en mentaal. Dan heb ik het nog niet eens over de gebroken nachten. We nemen daarom tijdens de shoot rustig de tijd. Probeer ook te zorgen dat je na de shoot geen afspraken hebt gepland. Vaak is de shoot namelijk een van de eerste keren dat je weer je ‘gewone’ kleding aanhebt. Je wilt vaak je haren en make-up ook goed doen, en iedereen klaarmaken voordat ik kom. Dan is een beetje rust na de shoot altijd wel fijn.

bruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografiebruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografiebruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografie

bruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografieHeb jij interesse in deze mooie en bijzondere Newlife shoot? Ik spreek uit ervaring: de foto’s zijn een herinnering aan deze unieke tijd, fantastisch om later op terug te kijken.

In augustus en september zit ik al volgeboekt. Wees dus op tijd met het reserveren van jullie plekje. Je kunt hier contact met mij opnemen en meer informatie krijgen.

Liefs Marielle

bruiloft fotografie wijchen marielle kokke fotografie

 

 

beschikbaar wereldwijd
info@mariellekokkefotografie.nl
@mariellekokkefotografie
Laten we vrienden worden op Instagram