+ prijzen

Informatie

Op deze pagina vind je alle informatie en prijzen van de verschillende pakketten die ik aanbied. Kijk rustig even rond! En als je vragen hebt, stuur me gerust een berichtje.

Wat een mooie foto's! We zijn verliefd en blijven ernaar kijken. We willen je bedanken voor de fijne samenwerking. Je was relaxt, stelde me gerust met een knipoog en wat humor. Het voelde goed en we waren en zijn heel blij met jou als fotograaf. Topper!

Paul & Marinda 

Wauw wat een mooie foto's maakt Mariëlle! Wij waren altijd al weg van haar lieve romantische stijl en ik wist dan ook zeker dat ik bij haar de Lifestyle wilde boeken. Niets dan lof voor de prachtige foto's! Wij zijn fan! Marielle is een lieve gezellige meid die je helemaal op je gemak laat voelen. Wij komen zeker weer terug! 

Newlife Annabel

Wat zijn wij blij dat we jou als fotograaf hebben gehad op onze bruiloft! Vanaf het eerste gesprek waren we erg enthousiast over jouw werk en lieve persoonlijkheid. De communicatie was duidelijk je was betrokken en behulpzaam. Met zoveel professionaliteit en passie in het vak. 

Trung & Thuydung 

Wij hebben Marielle's aanwezigheid als zeer prettig ervaren. Ze legt heel makkelijk contact met de gasten, en leest goed af waar iemand zich wel of niet prettig bij voelt. Wij hebben top foto's overgehouden aan deze dag, en als we het nog eens over zouden doen, dan zou Marielle zeker weer onze 1e keus zijn.

Patula & Marvin 

“Klik”met hoofdletter K. De klik op het gebied van prachtige zachte foto’s en precies dat in beeld brengen wat wij hadden gehoopt. Zo blij mee! Daarnaast ook de “klik” met Marielle als persoon, wat ons betreft een voorwaarde om mooie foto’s te maken. Dank je voor alles!


Joop & Renee 

Mariëlle is vrolijk en spontaan en dat maakt het zo fijn haar erbij te hebben. We voelden ons al heel snel op ons gemak voor de camera, en ook onze gasten.  Mariëlle is betrouwbaar en eerlijk, spontaan, vrolijk en relaxed. Het was een feest om haar erbij te hebben, wij raden haar dan ook van harte aan andere bruidsparen aan!

Bart & Claudia 

Mariëlle zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer, waarbij iedereen zich meteen op zijn gemak voelt.
Ook onze oudste zoon was meteen enthousiast, doordat Mariëlle aan hem vroeg om gekke woorden in onze oren te fluisteren. Dit zorgde voor de vrolijke en mooie familiefoto’s, waar we op hoopten! Zo waardevol. Een aanrader!

Newlife Pep 

lieve woorden

neem contact op

Nieuwsgierig?

beschikbaar wereldwijd
info@mariellekokkefotografie.nl
@mariellekokkefotografie
Laten we vrienden worden op Instagram