Ik vind het heel belangrijk om terug te kijken naar mooie momenten en kleine details. Dat is de reden waarom ik fotograferen zo leuk vind. Het is mooi om een bijdrage te leveren aan beelden waar nog generaties lang naar gekeken gaat worden. Zo bijzonder om echt een verschil te kunnen maken, om deze beelden voor jouw vast te mogen leggen.
Het liefst ben ik buiten in het bos of op het strand. Daarom hou ik zo van mijn werk. Als trouwfotograaf en tijdens familieshoots ben ik vaak het grootste deel van de dag buiten.


Na de middelbare school besloot ik toch het kappersvak in te gaan, maar ben er altijd naast blijven fotograferen. In 2011 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Al gauw kwam er een studio aan huis waar ik gezinsfoto’s maakte, familie fotoshoots en newlife fotoshoots deed. Mariëlle Kokke Fotografie was geboren. Uiteindelijk ben ik uit de kappersbranche gestapt en nu fotografeer ik alweer een aantal jaar fulltime. Als bekroning op mijn werk ben ik genomineerd voor de Bruidsfotografie Awards in 2016 en 2018. Wat een eer! 

lees meer

Als je me kent, weet je dat ik altijd een camera bij me draag. Dat begon met een wegwerpcamera met een rolletje dat ontwikkeld moest worden, daarna kwam mijn spiegelreflex ervoor in de plaats. Vriendinnen hoefden geen fototoestel mee te nemen op vakantie, want ik was altijd degene die er lol aan beleefde om iedereen en de omgeving vast te leggen.

ga terug

Foto’s zijn herinneringen voor altijd. En daarom leg ik als fotograaf fijne momenten en de liefde tussen geliefdes en families zo graag vast met mijn camera.

"Het is fantastisch mooi om een bijdrage te leveren aan beelden waar nog generaties lang naar gekeken gaat worden"

Liefs Mariëlle

lees meer

Fotograferen op reis

Mijn passie is reizen en dan ga ik helemaal los met mijn camera. Rik weet niet beter dan dat ik altijd mijn camera bij me draag. Op safari in Tanzania of rondreizen door Thailand of Jamaica, ik geniet er intens van. HOU van avontuur. Nieuwe uitdagingen. En daarvoor is reizen perfect. Ik vind het fantastisch mooi dat ik mijn passie reizen mag combineren met mijn vak: ik ben ook trouwfotograaf in het buitenland. 

lees meer

Pure en eerlijke fotografie

Ik ben het liefst buiten in het bos. Daarom hou ik zo van mijn werk. Als trouwfotograaf ben ik vaak het grootste deel van de dag buiten. De new life fotoshoots en familie fotoshoots maak ik eigenlijk altijd buiten: op de heide, in het bos, op het strand of op de open zandvlakte. Ik hou van het fotograferen van gezinnen met kinderen. Ik heb zelf twee kinderen, dus ik weet precies hoe het werkt. Ik zorg ervoor dat ze op hun gemak zijn, zodat ik ze in de puurste en eerlijkste vorm kan vastleggen tijdens de fotoshoot. 

ga terug

De liefde fotograferen

Als ik aan het fotograferen ben, geeft me dat een gevoel van ontzettend veel vrijheid. Ik fotografeer het liefst buiten; ik ben echt een daglichtfotograaf. Ik speel graag met licht en dat zie je ook terug in mijn foto’s. Mijn stijl? Warme foto’s in een natuurlijke en romantische setting. Niet te geposeerd, maar fijn en vertrouwd. Ik hou ervan om de liefde vast te leggen met mijn camera. De liefde tussen twee mensen, maar ook in een gezin of een familie. En hoe mooi is het dat ik dat als fotograaf tijdens een bruiloft of newlife shoot mag vastleggen? 

Verre reizen

03

Zeeland

02

Familie

01

mijn favorieten

neem contact op

Nieuwsgierig?

beschikbaar wereldwijd
info@mariellekokkefotografie.nl
@mariellekokkefotografie
Laten we vrienden worden op Instagram