Wat is belangrijk voor tijdens de fotoshoot?

Tijdens jullie grote dag vind ik het als fotograaf heel belangrijk om de mooiste foto’s af te leveren. Hoe zou het zijn als je later vol vreugde kunt terugkijken op je foto’s? Om tot mooie, spontane foto’s te komen, geef ik je in deze blog wat tips en inzichten hoe we ervoor zorgen dat jullie foto’s prachtig worden!

Heb vertrouwen in mij, als fotograaf

De foto’s tijdens de fotoshoot hoeven niet stijf en geposeerd. Vind je het ongemakkelijk? Heb vertrouwen in mij, als fotograaf. Ik zorg ervoor dat er genoeg foto’s worden gemaakt en dat er van genoeg verschillende kanten wordt gefotografeerd. Ik geef mijn bruidsparen vooral mee dat ze mogen genieten van dit moment, dit zal je dan ook terugzien op de foto’s.

Ik zorg voor een ontspannen setting

Natuurlijke foto’s zijn vaak het mooiste. Ik zorg dan ook voor een ontspannen setting. Ik laat jullie veel lopen, kletsen en zorg ervoor dat de foto’s er natuurlijk uitzien.

Bezoek 1-2 plekken voor de foto’s

Vaak adviseer ik om maximaal 1 tot 2 plekken te bezoeken voor de foto’s. Meer locaties zorgt vaak voor gevlieg en onnodige stress. Daarnaast: less is more! Door mijn ruime ervaring in de bruidsfotografie (10 jaar en 150 bruiloften), weet ik precies welke settings ervoor zorgen dat jullie moment prachtig op beeld weergegeven wordt. ( Lees ook: Deze settings zorgen voor de mooiste foto’s op jouw bruiloft)

Mijn aanrader: foto’s tijdens het gouden uur!

Ik raad eigenlijk altijd aan om 2 kortere fotomomenten in te plannen. Het licht is later op de dag ook prachtig en je bent al wat meer aan de camera gewend.  En ik probeer als het mogelijk is ook foto’s te maken tijdens het gouden uur!  Meestal aan het eind van de middag, er valt dan een prachtige, gouden gloed over de foto’s heen. Dit zorgt voor een heel uniek effect!

wedding in Cape town, cape town photographer, wijchen, nijmegen, fotograaf nijmegen, fotograaf brabant, beste fotograaf gelderland, wedding photographer, trouwen in het buitenland, fine art photographer, frand photographer, italy photographer,

wedding in Cape town, cape town photographer, wijchen, nijmegen, fotograaf nijmegen, fotograaf brabant, beste fotograaf gelderland, wedding photographer, trouwen in het buitenland, fine art photographer, frand photographer, italy photographer,

In deze blog heb ik je 4 inzichten gegeven in hoe ik ervoor zorg dat jullie fotoshoot prachtige beelden gaat opleveren. Ben je benieuwd geworden wat ik voor jullie grote dag kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via info@mariellekokkefotografie.nl of klik hier!

Liefs Marielle

 

beschikbaar wereldwijd
info@mariellekokkefotografie.nl
@mariellekokkefotografie
Laten we vrienden worden op Instagram