Jaimy & Yannick | Winselerhof Landgraaf

De Bruiloft van Yannick en Jaimy | 10 Augustus 2018 | Landgraaf

Het allermooiste van Bruiloften fotograferen, vind ik het vertellen van een verhaal, van het begin tot het eind. Om details en sfeer vast te leggen, en zo de bruiloft opnieuw te beleven. Dierbaren vast te leggen en een herinnering te maken voor altijd. Foto’s die je meenemen in het verhaal en die bruidsparen raken in hun hart.

Zo ook de prachtige bruiloft van Yannick en Jaimy. Een weekend lang was ik in Limburg op een groot landgoed omringt met Wijngaards. Jaimy maakte zich met haar vriendinnen en moeder klaar in ‘het bakkershuisje’ achter het landgoed. Een stylingsbedrijf heeft alles tot in de puntjes aangekleed en verzorgt. Voor de 100 daggasten over heel de wereld waren prachtige tafels gedekt voor het diner. De zon scheen lekker en de sfeer was fijn. En tot slot een groot feest. Kijk en geniet van dit pareltje.

Liefs Marielle

                                                  

Vendors:

www.mariellekokkefotografie.nl

Photographer Marielle kokke Fotografie Styling WOW event disign.  Shoes Jimmychoo suite Dior dress Koonings The Wedding Palace rings Cartier location Winselerhof bride @jmysndn

beschikbaar wereldwijd
info@mariellekokkefotografie.nl
@mariellekokkefotografie
Laten we vrienden worden op Instagram