From Venice with love..

From Venice with love…

Venetië is de stad van de liefde en romantiek en kenmerkt zich door de mooie smalle steegjes, prachtige oude gebouwen en mooie bruggetjes die de hart van de stad met elkaar verbind.

De ideale locatie om de liefde voor elkaar te bezegelen.

Ik kwam met het idee om naar Venetië te gaan voor een romantische styled wedding shoot en vormde een fantastisch team om me heen met stylist Bianca Thomas van Perplexz in combinatie met de stationary van Leintjesexclusief dat geleid wordt door Marjolein Kleijwegt. Voor de kapsel en airbrush make-up benaderde ik Djamila Smit van Bruid en Beauty Nederland. De prachtige jurken werden voor deze trip verzorgd door White and Ivory bridal, onder leiding van Nadya

Voorafgaand aan de reis werd er met dit team gebrainstormd over het thema en de bijbehorende stylingsplan.Kijkend naar de opkomende trends op het gebied van bruiloft styling is de hoofdkleur van deze styled shoot “state blue” geworden. Een prachtige romantische kleur die perfect past bij deze romantische shoot en geweldige stad.Lichte elementen, smalle steegjes en een overload aan romantiek moesten de ideale leidraad worden in deze wedding shoot.

Een geweldig resultaat hebben wij met dit team weten neer te zetten. Hoe anders zou men deze shoot omschrijven als

From Venice with love…….

Net voor Valentijnsdag (hoe romantisch wil je het hebben) zijn we met dit team afgereisd naar het prachtige Venetië om deze ideeën uit te werken. De grootste uitdaging van deze trip was de drukte door de Carnaval periode en de vele toeristen in de stad te ontwijken.Bij zonsopgang zijn we gestart met de shoot. Beginnend met de geweldige zonsopgang vanuit de wateren van het San Marco plein.  Gevolgd door een prachtig gedekte en gestylde tafel op het lege en romantische San Marco plein.

Nadat de modellen Danique en Jerry klaar waren met hun kapsel en Make-up zijn we voornamelijk op zoek gegaan naar mooie artistieke steegjes, muren, pleintjes en bruggetjes die het mooie contrast aan de shoot hebben gegeven.

Ondanks dat deze shoot halverwege Februari is geschoten lijkt het door het prachtige weer en de lichte romantische foto’s of dit hartje voorjaar/zomer is geschoten.

Vendors:

Fotograaf en organisatie: Mariëlle Kokke // styling en bloemen: Perplexz // Stationary: Leintjes Exclusief // Jurk: White and Ivory Bridal // Kapsel en airbrush make-up: Bruid en Beauty Nederland // Haaraccessoires: Bruidenbeautyshop.nl // Models: Danique and Jerry.

beschikbaar wereldwijd
info@mariellekokkefotografie.nl
@mariellekokkefotografie
Laten we vrienden worden op Instagram