LANGUAGE:

EN

NL

albums

“Dat mooiste moment, voor altijd vastgelegd”

Wat is er nou mooier dan al jullie foto’s gedrukt in een luxe Vintage Album? Zo kunnen jullie nog jaren lang nagenieten van de dag. Laten zien aan vrienden en Familie. Een trouwalbum is een cadeau voor de rest van jullie leven!

Deze albums hebben extra dikke pagina’s en een flat lay-out zodat er extra grote foto’s in kunnen. De foto’s van het album worden gedrukt op echt fotopapier waardoor de kleuren van de foto’s nog mooier overkomen in het album. 

Het Album is beschikbaar in verschillende kleuren linnen met jullie naam erop gedrukt en verkrijgbaar in de maten 35x35cm, 30x30cm en 20x20cm. Zodat je helemaal het Album kunt maken wat bij jullie past.

"Let us always meet each other with smile, for the smile is the beginning of love." – Mother Teresa

NIEUW! Exclusief bij Marielle Kokke Fotografie, een deluxe houten album. Voor meer informatie kun je mailen naar info@mariellekokkefotografie.nl

Naast de albums is er ook een mogelijkheid om de foto’s op USB te leveren in een mooi houten bewaardoosje incl foto van jullie samen. Er kunnen parent albums besteld worden, of een mooi accordeon boekje met 4 favoriete foto’s. Heb je nog speciale wensen of vragen? Stuur mij dan een mailtje info@mariellekokkefotografie.nl

beschikbaar wereldwijd
info@mariellekokkefotografie.nl
@mariellekokkefotografie
Laten we vrienden worden op Instagram