LANGUAGE:

EN

NL

about

Voor mij is er niets mooier dan een gelukkig, stralend bruidspaar – omringd door familie en vrienden – te mogen meemaken, zoveel liefde te zien. En dát dan te mogen vastleggen, voor hen, voor later. Dat is wat ik het liefst doe!

Ik ben Mariëlle! 33 jaar, opgegroeid in Cuijk en nu woonachtig in Wijchen (Gelderland) ;getrouwd met de liefste. Moeder van ons meisje Mees (4) en zoon Guus (1). Enorm gek op Reizen, het liefste vaak en ver. Ik geniet van lekker eten met vrienden, een goed boek, nieuwe uitdagingen en veel buiten zijn.

Het fotograferen van bruiloften, lifestyle shoots en gezinnen is al snel uitgegroeid tot een echte passie. De creativiteit zat er van jongs af aan in: naast mijn baan als hairstylisten ging ik regelmatig op pad met mijn camera. Ik kreeg de kans om steeds meer bruiloften en portretsessies te fotograferen.

In 2011 heb ik Marielle Kokke Fotografie officieel opgericht, een logische stap. Ik geniet er dan ook met volle teugen van! Vanaf dat moment heb ik heel wat Newborn baby’s, jonge kinderen en gezinnen voor m’n lens gehad. Met liefde leg ik die mooie momenten uit hun leven vast. En Bruiloft Fotografie in het bijzonder. Als Bruidsfotograaf ben je onderdeel van een heel belangrijk stukje in het leven van het bruidspaar. Ik voel mij altijd weer bevoorrecht dat ze zoveel vertrouwen in mij hebben als Bruidsfotograaf. Om met mijn foto’s een verhaal te vertellen. Als bekroning op mijn werk genomineerd voor de Bruidsfotografie Awards in 2016 en 2018.

Prachtige, natuurlijke en lichte foto’s in een romantische setting passen goed bij mij. Niet te geposeerd, maar juist de schoonheid en het karakter van het bruidspaar op een ongedwongen manier vastleggen. Vertrouwen is hierbij heel belangrijk en ik zorg er dan ook voor dat jullie je op je gemak voelen. En dat zie je dan ook terug in de reportage.. Dit bijzondere gevoel wil ik delen met mijn foto’s. Ben jij verliefd op mijn stijl? Neem dan hier contact op.

Voor mij is er niets mooier dan een gelukkig, stralend bruidspaar – omringd door familie en vrienden – te mogen meemaken, zoveel liefde te zien. En dát dan te mogen vastleggen, voor hen, voor later. Dat is wat ik het liefst doe!
Aangenaam: ik ben Mariëlle! Een paar feitjes over mij:
in 1985 geboren in Nijmegen, opgegroeid in Cuijk en nu woonachtig in Wijchen;
getrouwd met de liefste. Trotse mama van ons meisje Mees en zoontje Guus, gek op Reizen, verslaafd aan chocolade, een goed boek en nieuwe uitdagingen.

Het fotograferen van bruiloften, lifestyle shoots en gezinnen is al snel uitgegroeid tot een echte passie. De creativiteit zat er van jongs af aan in: regelmatig ging ik op pad met mijn camera, en kreeg ik de kans om steeds meer bruiloften en portretsessies te fotograferen.

Liefs Mariëlle

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. It remembers little things, long after you have forgotten everything."
- Aaron Siskind

:         Photo credits: Alexandra Vonk

Photocredits : Alexandra Vonk