Newborn FotografieNewborn Fotografie

Die eerste kleine details in de dagen na de geboorte van jullie kleintje, vastgelegd tijdens een Newbornshoot is onvervangbaar.

We weten allemaal hoe ongelooflijk snel het gaat. En juist die kleine details.. voetjes, teentjes, een lachje! Zijn goud waard. Dmv mijn foto’s kun je deze bijzondere momenten herbeleven. We plannen de Newbornshoot ergens tussen de 5e en 15e dag. Het kleintje slaapt dan nog veel en is makkelijker in een mooie pose te leggen. Bij Newborn fotografie is het belangrijk dat er rust gecreëerd wordt en dat er niet teveel mensen mee komen naar de studio. Als broertjes of zusjes mee komen is het handig om evt een oppas mee te nemen die met hem/haar naar de speeltuin kan tijdens het wachten. Als Newborn Fotograaf werk je met het kostbaarste bezit wat iemand heeft, daarom volg ik workshops en blijf ik leren. Alles voor de veiligheid van jullie kleintje. De Newborn is leidend en er is mogelijkheid om tussendoor te voeden en te verschonen.

Om zeker te zijn van een plekje in mijn agenda adviseer ik om een afspraak te maken 3-4 maanden voor de uitgerekende datum. Zodra je bent bevallen neem je contact met mij op, zodat we de definitieve afspraak kunnen plannen.

‘Dat mooiste moment, voor altijd vastgelegd’

Nieuwsgierig geworden naar mijn werk en passie?
Klik dan hier voor mijn portfolio Newborn Fotografie.

Investering

  • €225,-
  • INCL 5 HR Bestanden zorgvuldig bewerkt in Lightroom en Photoshop.
  • Uit te kiezen in een online Gallerij met eigen wachtwoord..
  • Mogelijkheid om met broertjes/zusjes op de foto te gaan.
  • De shoot duurt ongeveer 1,5 uur, wordt tussen de 8e en 15e dag na de geboorte gepland.
  • In mijn Newbornstudio in Wijchen. Hier heb ik het perfecte licht voor het mooiste resultaat

Meerdere foto’s na te bestellen dmv een pakket. *5 extra foto’s €50,-   *10 extra foto’s €100,-  *15 extra foto’s €150,-

Vorige week heeft Marielle van onze 3e zoon wederom prachtige foto’s gemaakt tijdens de newbornshoot! Deze hebben wij bij onze andere zoontjes ook bij haar geboekt, dat wil wel zeggen hoé tevreden we zijn.
Met zoveel geduld, liefde en passie voor het vak heeft ze de mooiste plaatjes voor ons vastgelegd, Zelfs onze oudste mannetjes (die niet altijd met even veel plezier op de foto gaan) heeft ze aan het lachen gekregen voor de lens. Het resultaat is dan ook nóg mooier dan gehoopt!!!

Joyce Jansen

Marielle heeft super mooie foto’s gemaakt van ons kleine meisje! We voelden ons allemaal erg op ons gemak door de relaxte sfeer en houding van Marielle. Ze heeft de foto’s met veel geduld en perfectie gemaakt en wij zijn dan ook ontzettend blij met het eindresultaat! Een echte aanrader!

Inge Kalkman