Lifestyle FotografieLifestyle Fotografie

Lifestyle Fotografie is helemaal hip. Geen poes-pas, maar gewoon zoals het echt is. De lifestyleshoot met een pasgeboren baby duurt ongeveer 1,5 uur, en vindt bij jullie thuis plaats in vertrouwde omgeving. Lifestyle Fotografie shoots zijn het mooiste in lichte ruime kamers en plannen we rond de 6 weken na de geboorte. Wil je liever een baby lifestyle shoot rond de 3/4 maanden? Ook dat is mogelijk! De kleine kan dan misschien zelfs al een beetje zijn hoofd op houden, waardoor je weer ander soort foto’s krijgt. Jullie zijn al wat meer aan elkaar gewend en er wordt dan ook op een ontspannen manier gefotografeerd.
Ook hier kunnen broertjes/zusjes met het kleintje op de foto. De foto’s worden vaak op bed in een lichte ouder slaapkamer gemaakt, in de woonkamer, of lekker warm vastgehouden dichtbij papa en mama.

De Familie shoots die ik maak zijn altijd buiten, lekker met je gezin het bos in, de weide of naar het strand. De shoots zijn ongedwongen, puur, licht en spelenderwijs, zodat jullie er op staan zoals jullie echt zijn. De shoot kost €225,- tot 4 pers ( incl 10 HR foto’s ) daarna is de meerprijs 10,- pp. We zullen ongeveer 1 uur op locatie zijn en je kunt de foto’s zelf uitzoeken uit een online galerij.

 

Investering

€225-, (excl rijkosten)

  • 7 bewerkte foto’s zorgvuldig bewerkt in Lightroom en Photoshop.
  • Een online Galerij met een eigen wachtwoord waar je de foto’s uit kunt kiezen.
  • Mogelijkheid om met broertjes/zusjes op de foto te gaan.
  • Meerdere foto’s na te bestellen dmv een pakket. *5 extra foto’s €50,-   *10 extra foto’s €100,-  *15 extra foto’s €150,-