Lifestyle FotografieLifestyle Fotografie

Lifestyle Fotografie is helemaal hip. Geen poes-pas, maar gewoon zoals het echt is. De Lifestyleshoot duurt ongeveer 1,5 uur, en vindt bij jullie thuis plaats in vertrouwde omgeving. Lifestyle Fotografie shoots zijn het mooiste in lichte ruime kamers en plannen we rond de 6 weken na de geboorte. Wil je liever een baby lifestyle shoot rond de 3/4 maanden? Ook dat is mogelijk! De kleine kan dan misschien zelfs al een beetje zijn hoofd op houden, waardoor je weer ander soort foto’s krijgt. Jullie zijn al wat meer aan elkaar gewend en er wordt dan ook op een ontspannen manier gefotografeerd.
Ook hier kunnen broertjes/zusjes met het kleintje op de foto. De foto’s worden vaak op bed in een lichte ouder slaapkamer gemaakt, in de woonkamer, of lekker warm vastgehouden dichtbij papa en mama.

Meer foto’s zien? Ik heb een Blog geschreven over een Lifestyle shoot bij een lieve familie 🙂 Klik hier om hem te bekijken.

Investering

€225-, (excl rijkosten)

  • 7 bewerkte foto’s zorgvuldig bewerkt in Lightroom en Photoshop.
  • Een online Galerij met een eigen wachtwoord waar je de foto’s uit kunt kiezen.
  • Mogelijkheid om met broertjes/zusjes op de foto te gaan.
  • Meerdere foto’s na te bestellen dmv een pakket. *5 extra foto’s €50,-   *10 extra foto’s €100,-  *15 extra foto’s €150,-