Bruiloft FotografieBruiloft Fotografie

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Het mooie aan Bruidsfotografie is het vastleggen van dierbare momenten, details die je misschien wel vergeet. Familie en vrienden zien genieten. Om daar deel vanuit te maken en het vertrouwen die mensen in mij hebben is onbeschrijfelijk. Als Bruidsfotograaf ben je op hun mooiste dag aanwezig. Mijn doel is het vertellen van een verhaal. Zodat je nog altijd met een fijn gevoel terug kan kijken op jullie trouwdag. Jullie de dag opnieuw laten beleven.

Prachtige, natuurlijke bruiloft fotografie in een romantische setting passen goed bij mij. Niet te geposeerd, maar juist de schoonheid en het karakter van het bruidspaar op een ongedwongen manier vastleggen. Vertrouwen is hierbij heel belangrijk en ik zorg er dan ook voor dat jullie je op je gemak voelen. En dat zie je dan ook terug in de reportage..

Met cursussen en opleidingen breid ik mijn vakkennis uit. Zo ben ik onlangs nog naar Italië afgereisd voor een 4 daagse Bruidsfotografie Workshop van niemand minder dan Damon Pijlman! Ik werk door heel nederland, maar mijn grootste droom is het fotograferen van een wedding in het buitenland! Italie, Frankrijk, Zweden? Ik reis graag met je mee! Mail mij voor meer informatie.

Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk tijdig contact op te nemen. Veel bruidsparen boeken de fotograaf al een jaar van te voren. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek, om elkaar beter te leren kennen, om te kijken of er een ‘klik’ is, ideeën uit te wisselen en jullie te helpen met de planning van de dag.

Benieuwd geworden naar mijn werk? Bekijk mijn portfolio hieronder.

Liefs Marielle