AboutAbout

“Een bijzonder moment………… voor altijd!”

About, About Marielle Kokke, Marielle Kokke Fotografie

Voor mij is er niets mooier dan een gelukkig, stralend bruidspaar – omringd door familie en vrienden – te mogen meemaken, zoveel liefde te zien. En dát dan te mogen vastleggen, voor hen, voor later. Dat is wat ik het liefst doe!

Aangenaam: ik ben Mariëlle! Een paar feitjes over mij:
in 1985 geboren in Nijmegen, opgegroeid in Cuijk en nu woonachtig in Wijchen;
getrouwd met de liefste. Trotse mama van ons meisje Mees, gek op Reizen, chocolade, een goed boek en nieuwe uitdagingen.

Het fotograferen van bruiloften, lifestyle shoots en gezinnen is al snel uitgegroeid tot een echte passie. De creativiteit zat er van jongs af aan in: naast mijn baan als hairstylisten ging ik regelmatig op pad met mijn camera. Ik kreeg de kans om steeds meer bruiloften en portretsessies te fotograferen.

In 2011 heb ik Marielle Kokke Fotografie officieel opgericht, een logische stap. Ik geniet er dan ook met volle teugen van! Vanaf dat moment heb ik heel wat Newborn baby’s, jonge kinderen en gezinnen voor m’n lens gehad. Met liefde leg ik die mooie momenten uit hun leven vast. En Bruiloft Fotografie in het bijzonder. Als Bruidsfotograaf ben je onderdeel van een heel belangrijk stukje in het leven van het bruidspaar. Ik voel mij altijd weer bevoorrecht dat ze zoveel vertrouwen in mij hebben als Bruidsfotograaf. Om met mijn foto’s een verhaal te vertellen.

Prachtige, natuurlijke fotoshoots in een romantische setting passen goed bij mij. Niet te geposeerd, maar juist de schoonheid en het karakter van het bruidspaar op een ongedwongen manier vastleggen. Vertrouwen is hierbij heel belangrijk en ik zorg er dan ook voor dat jullie je op je gemak voelen. En dat zie je dan ook terug in de reportage..

Dit bijzondere gevoel wil ik delen met mijn foto’s.
Bekijk mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk of neem gerust contact met me op via 06 4833 4877
of info@mariellekokkefotografie.nl. Ik beantwoord je vragen graag!

Lieve groet, Mariëlle