FOTOGRAFIE WIJCHEN

By Marielle Kokke

Fotografie WijchenFotografie Wijchen

Bruidsfotografie en newborn fotografie voor jouw meest bijzondere momenten
Je bent op zoek naar een gepassioneerde, professionele fotograaf voor bruidsfotografie en newborn fotografie? Dan maak ik heel graag kennis met je! Ik ben Mariëlle Kokke, bruidsfotograaf en newbornfotograaf uit Wijchen. Ik werk vooral in de omgeving van Wijchen, Nijmegen, Cuijk, Den Bosch en Arnhem, maar voor een leuke opdracht reis ik graag het land door. Mijn passie naast bruidsfotografie en newborn fotografie is namelijk reizen, het liefst in combinatie met fotografie!

‘Dat mooiste moment, voor altijd vastgelegd’

Trouw fotografie Wijchen
Iedere trouwfotograaf is anders, dus kan lastig zijn om een keuze te maken. Graag vertel ik wat je kunt verwachten als je voor mij kiest. Mijn doel als trouwfotograaf is het vertellen van een verhaal. Ik wil jullie de dag steeds weer opnieuw laten beleven. Daarom ben ik mij heel bewust van de details: de dierbare momenten die klein lijken, maar juist zo groot zijn. Het genieten van je familie en vrienden, de blikken die worden uitgewisseld. Om daar deel van uit te mogen maken, is onbeschrijfelijk.

Newborn fotografie: newbornshoot of lifestyleshoot?
De eerste weken na de geboorte van jullie kleintje gaan als een roes voorbij. Heb je er wel eens aan gedacht om deze vast te leggen met newbornfotografie? Je kunt kiezen voor een newbornshoot of een lifestyleshoot. Juist de kleine details – voetjes, teentjes, een lachje – zijn goud waard. Als newbornfotograaf werk je met het kostbaarste bezit wat iemand heeft, daarom volg ik workshops en blijf ik leren. Alles voor de veiligheid van jullie kleintje.

Visie als bruidsfotograaf en newbornfotograaf
Als bruidsfotograaf en newbornfotograaf krijg je een heel speciaal kijkje in iemands leven. Ik ga hier uiterst zorgvuldig mee om en waardeer het vertrouwen dat ik van mijn klanten krijg. Bovendien wil ik mezelf continu blijven ontwikkelen in de fotografie, want je bent nooit uitgeleerd!

Meer informatieFotografie Wijchen

 

‘Dat mooiste moment, voor altijd vastgelegd’
Hoe dat mooiste moment eruit ziet? Ontdek het zelf in mijn portfolio!
 
Dankzij goede mond-tot-mond reclame van mijn lieve klanten loopt mijn agenda snel vol. Wil je verzekerd zijn van een plekje of heb je een vraag over bruidsfotografie of newborn fotografie? Neem contact op via 06 4833 4877 of info@mariellekokkefotografie.nl!

 
 
Contact