Afgelopen Vrijdag 15-04-2016 was ik al vroeg onderweg naar het Brabantse Cuijk, voor de bruiloft van Koen en Christel! Al maanden en maanden van voorbereidingen gingen hieraan vooraf. De bruid maakte zich klaar in haar ouderlijk huis en om 10 uur zou ze worden opgehaald door haar aanstaande echtgenoot. 🙂

Mede door maanden van planning en  voorbereidingen waren ze erg relaxed en lieten ze alles over zich heen komen. De jurk was prachtig en ze straalden allebei. Van tevoren hadden we al besproken waar we de foto’s zouden maken, mocht het regenen en dat deed het helaas, en hard! Gelukkig hebben we er geen hinder van gehad en zijn de foto’s geweldig geworden op de gave locatie die ze gekozen hadden.

Na de fotoshoot reden we de lange oprijlaan op van La Tartulia in St.Agatha ( bij Cuijk ) verscholen achter een perenboomgaard waar schaapjes lopen en een mooi theehuisje op het landgoed staat. De locatie was een oude schuur die van binnen helemaal modern is opgeknapt met oude elementen. Met een prachtig uitzicht over de tuin, een open keuken en een heerlijke openhaard. Hier hebben we lekker geborreld, taart gegeten en later op de dag het Diner gehad wat ver-ruk-ke-lijk was!! Het trouwen vond plaats in een zaal boven. met een mix van prachtige oude balken en strakke elementen. In de avond trouwden Koen en Christel nog voor de Kerk. De kerk van Cuijk, wat een prachtig mooie plek is dat. Het licht had iets sprookjesachtigs, de kleuren mooi warm en de zon kwam zelfs nog door!

Lieve Koen en Christel, bedankt dat ik jullie dag mocht fotograferen! Jullie hebben veel lieve vrienden en familie om je heen. De dag was daardoor heel persoonlijk door de zelfgeschreven stukjes die ze voorlazen. Alles was tot in de puntjes geregeld en georganiseerd.

Kijk en geniet van jullie foto’s. Liefs Marielle