Fiesta del Amor!  10-06-16

Al een jaar geleden heb ik kennis gemaakt met dit mooie gezin, ze wisten al precies wat voor thema ze aan de dag wilde geven.. Mexicaans! Wauw.. dat is nog eens wat anders!  Op 10 Juni 2016 was dan de grote dag. Het was tot in de puntjes geregeld! De felle kleuren waren prachtig! Overal hingen zelfgemaakte papieren bloemen, gekleurde bogen bij binnenkomst en lagen er mexicaanse tafelkleedjes.. aan alles was gedacht.

Jill werd weggegeven door haar vader wat een erg mooi emotioneel moment was en de ceremonie was heel persoonlijk doordat ze elkaar een brief hadden geschreven en die voorlazen. Zoon Xan had de eer om de ringen te geven aan papa en mama. Trots dat hij was! De zon scheen en er werd flink gedanst! Er was een aparte ruimte gemaakt voor de kinderen waar een dans workshop werd gegeven en waar ze lekker konden knutselen. Het eten was echt super geregeld door Thuis bij Fien in Wijchen!

Lieve Jill, Alexander en Xan.. Het was een geweldig mooie dag! Jullie zijn een mooi en sterk gezin met veel lieve mensen om jullie heen. Super dankbaar dat ik deze voor jullie vast mocht leggen en om ook nog een mooi album te maken waardoor jullie de dag keer op keer opnieuw kunnen beleven.

Liefs Marielle