Bruiloft Elke & Erik | Het roozenhuys in Haps

Wauw wat een mooie dag hebben Elke en Erik gehad! Ondanks dat het zo geregend heeft de afgelopen tijd, hadden we de hele dag zon! Erik en Elke trouwden in Het Roozenhuys in Haps. Een locatie die voor hun gemaakt leek te zijn. Trouwen in de rozentuin šŸ™‚ Ā Door de relaxte sfeer, het goede eten, het zonnetje en de locatie leek het alsof we in Italie zaten! Voor de kindjes was een springkussen geregeld enĀ er stond een mega tipi tent in de tuin waar leuke spelletjes georganiseerd werden en waar de kindjes konden verven. Mooie lange gedekte tafels onder de boomgaard maakte het plaatje compleet.

Al eerder ben ik met Erik, Elke en hun twee lieve kindjes op pad geweest voor een shoot. We hebben foto’s gemaakt in de Veluwezoom. WAUW.. in een woord prachtig! Elke had een paard geregeld en zo hebben we foto’s gemaakt voor de trouwkaart.

Lieve Elke en Erik. Jullie hebben 2 fantastische kindjes enĀ veel lieve mensen om jullie heen.Ā Bedankt in jullie vertrouwen in mij als fotograaf. Het was een prachtige dag om vast te leggen. Jullie Trouwalbum is onderweg, zodat de dag nog ontelbare keren te herbeleven is.

‘ Het mooiste moment vast gelegd, voor altijd! ‘Ā  Liefs Marielle

 

 

Willen jullie ook dat ikĀ komĀ fotograferen op jullie trouwdag? Neem dan contact met mij opĀ via het contactformulier of stuur een mail naar info@mariellekokkefotografie.nl .Vraag vrijblijvend een offerte aan en vraag naar de mogelijkheden. Het lijkt mij leuk jullie te leren kennen en meer over de bruiloft te horen! Trouwen in 2017? Wacht niet te lang met mailen want de populaire trouwmaanden komen al snel vol te staan en het zou jammer zijn als ik je zou moeten teleurstellen.

Trouwen in het buitenland? Ik ga graag met je mee!Ā Die wensĀ staat nog op mijn bucket list šŸ˜‰Ā Liefs Marielle