Awards 2016Awards

International Wedisson Awards

Nog niet zo heel lang geleden won ik mijn 1e internationale Award. En nu kan ik jullie vertellen dat ik weer in de prijzen ben gevallen! Wat een heerlijk gevoel dat je werk gewaardeerd wordt en dat zelfs door een Internationale jury. Echt super gaaf! Bedankt allemaal!

Awards

Super trots! Bruidsfotografie Awards 2016

Wauw! Ik ben genomineerd voor de Bruidsfotografie awards 2016! Voor het eerst meegedaan en meteen al genomineerd worden is voor mij al een overwinning op zich. 🙂  Veel grote fotografen van Nederland doen mee aan deze wedstrijd en de concurrentie is dus groot!

Hoe werkt het?

Er zijn 6 categorieën, in elke categorie stem je op jou 2 favorieten foto’s. Mijn genomineerde foto staat bij de categorie  ‘Bruidskinderen’  Ja je moet dus alle 8 de categorieën door 😉 De foto’s van mijn collega fotografen zijn ook echt prachtig, dus het is de moeite waard 😉

De wedstrijd vindt 1x per jaar plaats. En de prijsuitreiking wordt groots gevierd in Utrecht. Waar alle genomineerden zijn uitgenodigd om een lekker hapje te eten en samen te babbelen over ons mooie vak. Daar sta ik dan, tijdens de uitreiking tussen veel van mijn voorbeelden. Het was een super gezellige avond. Ik zou zeggen.. tot volgend jaar hoop ik! 😉

Mijn stijl is puur, romantisch en ongedwongen. Ik hou ervan om momenten te vangen, jullie de dag opnieuw laten beleven en om een verhaal te vertellen van begin tot het einde. Gaan jullie trouwen en spreken mijn foto’s jullie aan? Kijk dan op Bruidsfotografie voor meer Informatie en een offerte op maat. Ik beantwoord graag al jullie vragen en denk mee over jullie mooie dag.

Liefs Marielle

( op de foto 2e van rechts )